top of page

De eenvoud in de meervoud

Bali heeft veel. Veel luxe. Veel nieuwbouw. Veel geld. Veel mensen. Het eiland heeft alles in de meervoud. Ik ontdek in de vele mogelijkheden steeds meer wat voor reiziger ik ben. Voor mij is het de kunst om de eenvoud in de meervoud te ervaren.

Het is alsof ik stil kom te staan op het eiland. Te midden van alles kom ik terug bij mijn kern. Ik mag verbinden met de pure eenvoud in de meervoud. Door datgene te ondernemen dat mij vervult. Door het tekenen met de kinderen of door de vol vrouw verbeelding te maken. In taal kunnen we elkaar niet verstaan. Via het hout of de tekeningen communiceren we op een diepere laag.

Nu is de vol vrouw aangekomen bij de zee. Ik mag te midden van al dat voorbij komt, puur zakken en zijn in het water. In de eenvoud.
Comments


bottom of page