top of page

Naakt op mijn Bambi benen

Ik ontvang een bekrachtigend bericht van een vriendin in reactie op het verschijnen van mijn boek. Ze begrijpt hoe ik mij totaal broos en naakt voel in het mezelf openstellen.


Ze deelt: ‘Het is toch ook super kwetsbaar. Daar sta je dan, met lege (en tegelijkertijd volle handen) op kwetsbare Bambi benen... Maar zo stoer dat je het 'gewoon' doet.’


Ja, ik sta hier naakt op mijn Bambi benen. Tegelijk kan ik niets anders dan in volle overtuiging mijn verhaal en het verhaal van 8 andere vrouwen naar buiten brengen. Het is voor mij zo wezenlijk dat we op een andere manier naar ’seksualiteit’ mogen gaan kijken. Naar wat het is. Heel simpel: Het leven zelf. De natuur die volledig door ons heen wil stromen.


Het is tijd prachtige vrouwen, om op te staan als je de roep voelt. Om onverbloemd jouw waarheid te spreken. Vol in jouw levenskracht.Comments


bottom of page