top of page

Vol vrouw op Bali

Waar ik mezelf in mijn boek ‘Onverbloemd’ toeschrijf naar het zijn van een vol vrouw, droomde ik ervan om dat te mogen verbeelden. Ik wilde niets liever dan een beeld maken van een vrouw die zichzelf vol in liefde omarmt. Een vrouw die zichzelf knuffelt en tot in iedere vezel lief heeft.

Nu ik op Bali ben, valt deze droom als vanzelf op zijn plek. Ik word bij een dierbare vriend - die hier woont - in een intieme setting uitgenodigd bij zijn familie. Zijn oom brengt met zijn handen hout tot leven in de vorm van diep rakende beelden.

Ik voel hoe in dat moment alles samenkomt. Ik kan niets anders dan aan de mannen vragen of ik een beeld mag maken waarin ik mijzelf vol in liefde omarm. De mannen knikken enthousiast. Ja, ik mag.


Wordt vervolgd.
Comments


bottom of page